PARTENERI

PARTENERIATE ÎN CERCETARE

Parteneriatele în cercetare sunt foarte importante pentru noi, pentru a identifica nevoile pacienților și ale medicilor din România de terapii noi, mai sigure, care să crească calitatea actului medical și să îmbunătățească protocoalele terapeutice actuale.

Compania noastră este parte a unui grup european important, care a încheiat parteneriate strategice cu numeroși producători și centre de cercetare și dezvoltare noi molecule din Europa și SUA.

Ca rezultat al acestui parteneriat, Solartium este în măsură să faciliteze accesul pe piața din România a terapiilor noi, de ultimă generație și să-și extindă domeniul de expertiză în noi arii terapeutice.

PRODUCȚIE

Produsele noastre sunt produse în Italia și Germania la standarde farmaceutice, în conformitate cu reglementările GMP și sunt supuse la controale riguroase pentru a respecta criteriile stricte de siguranță și calitate pentru pacienții din România.

DISTRIBUITORI LOCALI

ALLIANCE HEALTHCARE ROMÂNIA

Str. Amilcar C. Săndulescu, nr. 7 Sector 6, București
Telefon: 021.407.77.11
Website:www.alliance-healthcare.ro

BIOEEL

Str. Bega, nr. 5, Târgu Mureș
Telefon: 0265.250.667
Website: www.bioeel.ro

EUROPHARM DISTRIBUȚIE

Șoseaua Viilor nr.14, Sector 5, București
Telefon: 021.302.81.00
Website: www.eph.ro

FARMEXIM

Str. Malul Roșu, nr. 4, Balotești, jud. Ilfov
Telefon: 021.308.25.00
Website: www.farmexim.ro

FILDAS TRADING SRL

Str. Banat nr. 2, Pitești, jud. Argeș
Telefon: 0248.251.250
Website: www.fildas.ro

MEDIPLUS EXIM

Str. Ciobanului nr. 133, Com. Mogoșoaia, jud. Ilfov
Telefon: 021.301.74.74
Website: www.mediplus.ro

PHARMAFARM

Str. Principală 1B/1, Corunca, Mureș
Telefon: 0365.733.802
Website: www.pharmafarm.ro

DISTRIBUITORI REPUBLICA MOLDOVA

ESCULAP FARM

Bd. Moscovei 7/4, Chișinău
Telefon: +373.22.43.41.95
Website: www.esculap.md

FARMACII PARTENERE

În România

VEZI MAI MULTEVEZI MAI PUTINE

În Republica Moldova

PRODUCĂTORI INTERNAȚIONALI

Aresus Pharma GmbH este o companie din Germania, specializată în produse dermatologice eliberate pe bază de prescripție medicală. În 2019 a preluat de la Medigene licența la nivel global pentru medicamentul Veregen® și a inițiat recent un proiect de cercetare și dezvoltare a acestui produs, în colaborare cu Fundația Europeană contra Cancerelor de Piele și Charité Berlin, cel mai mare spital universitar din Germania. În România, compania noastră este distribuitorul exclusiv al medicamentului Veregen®, care se eliberează exclusiv pe bază de prescripție medicală.

Laboratorele Farmaceutici Krymi sunt un producător din Italia, cu sediul în Roma, specializat în cercetarea și dezvoltarea de noi molecule și formule pentru uz dermatologic. Personalul specializat în cercetare, împreună cu consolidarea unor parteneriate academice importante precum Universitatea de Studii din Milano, Universitatea Sapienza și Universitatea TorVergata din Roma au condus la dezvoltarea a numeroase formule brevetate și produse inovatoare pentru tratamentul unor afecțiuni dermatologice frecvente precum acnee, keratoză actinică, dermatită atopică și seboreică. În România, compania noastră deține licența exclusivă de distribuție și comercializare a produselor din portofoliul Laboratoarelor Farmaceutice Krymi din Italia.

Proge Farm este un producător farmaceutic din Italia, care deține un laborator propriu de cercetare a bacteriilor probiotice în cadrul Centrului Tehnologic din Novara. Este certificată GMP (Good Manufacturing Practice) și ISO, iar laboratorul său este acreditat GLP (Good Laboratory Practice) de către Ministerul Sănătății din Italia. Este prima companie care a reușit să descopere și să izoleze o nouă tulpină probiotică, Lactobacillus Plantarum P17630, care ulterior a fost brevetată. A efectuat toate studiile și cercetările necesare și a lansat în 2009 primul dispozitiv medical sub formă de capsule vaginale pe bază de Lactobacillus Plantarum P17630. Produsul este comercializat în exclusivitate de către companiile din grupul nostru în România, Grecia și Bulgaria, sub denumirea de Softigyn® și de Bayer AG în alte țări din Europa, sub denumirea de Gyno-Canesflor. Din 2010, Proge Farm își produce tulpinile bacteriene în uzina sa de producție GMP.

Biofarma Group este un grup nou de companii din Italia care se ocupă cu dezvoltarea, fabricarea și ambalarea de suplimente alimentare, dispozitive medicale, medicamente pe bază de probiotice și produse cosmetice, exclusiv pentru terți. Cu 4 site-uri de producție, Biofarma Group oferă soluții personalizate și un serviciu complet, de la dezvoltarea formulei până la produsul finit. Compania oferă clienților un portofoliu vast de produse pregătite pentru distribuție, unele dintre ele cu studii clinice și dispozitive medicale disponibile în licență, brevetate, cu posibilitatea de a fi comercializate în întreaga lume. O parte din portofoliul nostru de produse destinate ariilor terapeutice ginecologie și urologie sunt produse în site-ul Biofarma Group.

Inalme este o companie de producție italiană, fondată în anul 1999, cu sediul în Catania. Este o companie specializată în producția suplimentelor alimentare și dispozitivelor medicale la standarde farmaceutice, certificată GMP și ISO și supusă la controale riguroase pentru asigurarea calității și siguranței ingredientelor și proceselor de fabricație. În site-ul Inalme, care acoperă o suprafață totală de 6000 mp, din care 2500 mp sunt ocupați de fabrici, producem o parte din portofoliul propriu de produse, destinat ariilor terapeutice ginecologie, urologie și reumatologie.