Massimo Bonsi

Founder & Managing Director Solartium Group

CARIERE

POVESTEA OAMENILOR NOȘTRI

Contribuim în mod constant la îmbunătățirea calității vieții pacienților din România cu terapii noi, eficiente și sigure.

"În peste 30 de ani de activitate profesională în care am ocupat diferite poziții de Senior Management și cu o experiență internațională vastă în domeniul farmaceutic, am decis că este timpul să urmez un nou vis, plin de provocări: să fondez și să dezvolt în România o companie dedicată inovației în domeniul farmaceutic, care se bazează pe calitate, siguranță și principii etice. După mai mult de 10 ani de activitate și un efort constant în dezvoltarea echipei și a portofoliului de produse inovative, cu mii de pacienți, medici și farmaciști multumiți, pot confirma că mi-am îndeplinit acest vis."

ALATURĂ-TE ECHIPEI NOASTRE

Punem pe primul plan bunăstarea angajaților noștri și investim permanent în pregătirea lor pentru a ține pasul cu dezvoltarea farmaceutică la nivel global. Participăm constant la programe de formare profesională și traininguri care ne ajută să fim din ce în ce mai buni.

Alatură-te echipei noastre și vei avea oportunitatea să îți transformi pasiunile și ideile inovatoare în acțiune și rezultate.

 

Fii și tu parte din echipă!

Trimite-ne CV-ul tău!

TRIMITE CV