Angajamentul nostru în timpul pandemiei de Coronavirus

Publicat în data de: 14.07.2020

NOUTĂȚI MEDICALE

Pandemia de Coronavirus continuă să afecteze major numeroase state la nivel mondial, iar sănătatea a devenit în prezent o prioritate absolută pentru toată lumea.

Astfel, în lupta cu COVID-19, pe perioada stării de urgență, am respectat recomandările autorităților și am ales izolarea socială pentru întreaga echipă, singura metodă recomandată pentru stoparea răspândirii acestui virus. Echipa noastră a lucrat la domiciliu timp de 2 luni, perioadă în care am menținut permanent contactul cu producătorii și partenerii noștri locali și internaționali pentru a ne asigura că pacienții pot beneficia în continuare de tratamentele noastre inovative.

În ciuda contextului actual nefavorabil, ne menținem angajamentul și depunem toate eforturile pentru a facilita accesul medicilor și pacienților la terapii noi, inovative și continuăm să sprijinim progresul pe piața farmaceutică din România.

Respectăm toate măsurile de siguranță recomandate de autorități și continuăm să fim responsabili și să contribuim la creșterea calității vieții pacienților din România.