Simpozion Solartium Group in cadrul Congresului National de Dermatologie, Brasov 2018

Data evenimentului: 04.10.2018

ÎNAPOI LA EVENIMENTE

Joi, 4 octombrie 2018, a avut loc in cadrul Congresului National de Dermatologie din Brasov simpozionul “Terapii moderne pentru cresterea eficientei si sigurantei in tratamentul acneei”, sustinut de dl. Prof. Univ. Dr. Calin GIURCANEANU, Presedintele Societatii Romane de Dermatologie si dl. Dr. Alin NICOLESCU, Secretar General al Societatii Romane de Dermatologie.

In cadrul acestui simpozion au fost prezentate recomandarile clinice si practice pentru cresterea eficientei si sigurantei terapiilor actuale, cat si importanta utilizarii gamei MASK® in tratamentul diferitelor forme de acnee vulgara.

Tot in cadrul acestui eveniment lectorii au prezentat in avanpremiera produsul LACTIFERON® DERMA, o noua terapie sistemica dedicata pacientilor cu acnee usoara si moderata, cu efect antibacterian si antiinflamator dovedit, fara efecte adverse si fara risc de dezvoltare a rezistentei bacteriene.

Noua terapie LACTIFERON® DERMA va fi disponibila in farmacii incepand cu luna decembrie a acestui an si, impreuna cu gama de tratament topic MASK®, reprezinta un pas important pentru construirea unor protocoale personalizate de tratament, menite sa creasca eficienta si siguranta tratamentelor actuale antiacneice.