Simpozion Solartium Group in cadrul Conferintei “Primavara Dermatologica Ieseana" 2019

Data evenimentului: 11.04.2019

ÎNAPOI LA EVENIMENTE

Solartium Group a participat in perioada 10-14 aprilie 2019, in calitate de partener, la cea de-a VIII-a editie a Manifestarii Stiintifice Nationale cu participare Internationala „Primavara Dermatologica Ieseana”, desfasurata la Hotel International din Iasi.

A doua zi a evenimentului a gazduit simpozionul Solartium Group “Noutati in tratamentul acneei: Lactiferon®Derma, alternativa eficienta si sigura la pacientii cu acnee vulgara si rozacee”sustinut de dna. Dr. Sanda Mirela CHERCIU, Medic primar Dermatovenerologie, Coordonator Centrul de Dermatologie si Estetica Medicala, Spitalul Arcadia, Iasi. La acest eveniment au participat peste 200 de medici dermatologi din toata tara.

In cadrul simpozionului au fost prezentate avantajele administrarii pe cale orala a Lactiferon® Derma la pacientii cu acnee vulgara si rozacee, cat si numeroasele studii clinice care au stat la baza noii terapii.

Lactiferon® Derma este o alternativa eficienta si sigura in formele usoare si moderate ale acneei la tratamentul sistemic pe baza de antibiotic sau isotretinoin, avand un important efect antibacterian, antiinflamator si antiseboreic, fiind totodata si bine tolerat de toti pacientii.

Noul tratament este disponibil in farmaciile din toata tara.