Simpozion Navatac® Gyno in cadrul Conferintei Nationale Zilele Medicale “Vasile Dobrovici”

Data evenimentului: 20.04.2018

ÎNAPOI LA EVENIMENTE

In data de 20 aprilie 2018, in cadrul Conferintei Nationale Zilele Medicale “Vasile Dobrovici”, a avut loc simpozionul “NAVATAC® GYNO: Optiune noua recomandata in managementul starilor de greata pentru femeia insarcinata” sustinut de Prof. Dr. Mircea Onofriescupresedintele Societatii Romane de Ginecologie si al Societatii Romane de Medicina Reproductiva.

In cadrul evenimentului s-au prezentat impactul si complicatiile starilor de greata si al varsaturilor la gravida, precum si avantajele administrarii Navatac® Gyno in sarcina, formula revolutionara cu 6 ingrediente recomandate de ghidurile de specialitate.

Produs original, NAVATAC® GYNO este un supliment alimentar pe baza de vitamina B6 (piridoxina), extract de ghimbir, carbonat de calciu, bicarbonat de potasiu, extract de anghinare si acid alginic, indicat pentru ameliorarea starilor de dispepsie, greata si varsaturi, in special in primele saptamani de sarcina. Vitamina B6, ghimbirul si anghinarea prezinta efect sinergic cu eficienta dovedita in reducerea starilor de greata in sarcina, ameliorarea tulburarilor de dispozitie si reducerea proceselor de oxidare (antioxidant).

NAVATAC® GYNO nu contine gluten sau lactoza si poate fi administrat si persoanelor cu intoleranta la aceste ingrediente.