Simpozion LACTIFERON® DERMA in cadrul Conferintei “Zilele Dermatologiei la Sibiu” 2019

Data evenimentului: 05.04.2019

ÎNAPOI LA EVENIMENTE

Vineri, 5 aprilie 2019, in cadrul Conferintei “Zilele Dermatologiei la Sibiu” a avut loc simpozionul “Administrarea orala a unui preparat combinat pe baza de lactoferina, zinc, nicotinamida si cupru: o alternativa eficienta si sigura la pacientii cu acnee vulgara si rozacee”, sustinut de dna Prof. Univ. Maria ROTARU, sefa sectiei Clinice Dermatologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu si sef de Disciplina la Facultatea de Medicina a UMF “Lucian Blaga”Sibiu .
In cadrul simpozionului a fost prezentata cea mai noua terapie sistemica in acneea vulgara si rozacee, LACTIFERON® DERMA, ca alternativa la tratamentul sistemic medicamentos in forme usoare si moderate ale acneei inflamatorii si pentru cresterea eficientei antibioticelor sistemice si scurtarea duratei de administrare a acestora.
Lactiferon® Derma este o combinatie unica de 4 principii active cu actiune sinergica si eficienta demonstrata clinic in tratamentul acneei vulgare si rozacee, cu un important efect antibacterian, antiinflamator si antiseboreic.
Noua combinatie este sigura in administrare si nu prezinta riscuri de reactii adverse sau dezvoltare a rezistentei bacteriene in cazul utilizarii prelungite si este disponibila in farmaciile din toata tara.