Noi solutii pentru cresterea eficientei si sigurantei in tratamentul acneei

Data evenimentului: 13.02.2019

ÎNAPOI LA EVENIMENTE

Miercuri, 13 februarie 2019, a avut loc simpozionul “Noi perspective pentru cresterea eficientei si sigurantei in tratamentul acneei” sustinut de dna. Prof. Univ. Dr. Maria Rotaru, sefa sectiei Clinice Dermatologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu si sef de Disciplina la Facultatea de Medicina a UMF “Lucian Blaga”, Sibiu, eveniment ce s-a desfasurat la Restaurant 585 Fusion din cadrul hotelului Golden Tulip Ana Tower Sibiu.

In cadrul evenimentului s-a discutat despre stabilirea protocolului corect, in functie de tipul si gravitatea acneei, cat si importanta asocierii Lactiferon® Derma cu tratamentele topice antiacneice (gama Mask®) pentru cresterea sigurantei si eficientei in tratamentul acneei, fara efecte adverse si risc de a dezvolta rezistenta bacteriana.

Lactiferon® Derma este recomandat ca alternativa de tratament la antibioticele sistemice sau izotretinoina orala in acneea inflamatorie, in asociere cu preparatele topice antiacneice sau ca adjuvant al medicatiei orale in formele mai severe.

S-a demonstrat ca datorita combinatiei unice de principii active, Lactiferon® Derma: reduce semnificativ secretia de sebum, stopeaza inmultirea bacteriilor care cauzeaza aparitia leziunilor acneice, reduce semnificativ inflamatia locala si numarul de leziuni acneice, previne formarea biofilmului bacterian si creste eficienta antibioticelor locale sau orale si nu favorizeaza dezvoltarea rezistentei bacteriene sau efectelor adverse la nivel local sau sistemic.

Noua terapie sistemica Lactiferon® Derma este de acum disponibila in farmaciile din toata tara.