Lansare MASK® si MASK® PLUS in Rep. Moldova, miercuri, 13 noiembrie 2019

Data evenimentului: 13.11.2019

ÎNAPOI LA EVENIMENTE

Miercuri, 13 noiembrie 2019, Solartium Pharma a lansat oficial in Republica Moldova produsele MASK® gel, unicul produs medical pe baza de Tretinoina din Rep. Moldova si MASK® PLUS gel, unica combinatie Tretinoina + Clindamicina. Ambele tratamente reprezinta prima linie de tratament in acneea vulgara, fiindrecomandate de cele mai recente ghiduri terapeutice europene si americane.

Evenimentul de lansare a reunit peste 100 medici dermatologi si cosmetologi din Republica Moldova si s-a desfasurat la Courtyard by Marriott Hotel din Chisinau, sub egida Societatii de Dermatologie din Republica Moldova, prezidat de Presedintele acesteia, Conf. Univ. Dr. Mircea BETIU.

Invitati speciali la acest eveniment, dl. Prof. Univ. Dr. Calin GIURCANEANU, Presedintele Societatii Romane de Dermatologie, impreuna cu dl. Dr. Alin NICOLESCU, Secretar General SRD, au prezentat beneficiile tratamentului cu Tretinoina (Mask® gel) si combinatiei Tretinoina + Clindamicina (Mask® Plus gel) la pacientii cu acnee usoara si moderata, cat si dovezile clinice care stau la baza celor doua tratamente.

Mask® gel si Mask® Plus gel sunt produse medicale cu inalt profil de siguranta si tolerabilitate, fabricate in Italia si aprobate de Institutul Superior de Sanatate din Italia si de Ministerul Sanatatii din Romania si Republica Moldova.

Incepand din 15 noiembrie, produsele Mask® gel si Mask® Plus gel sunt disponibile si in farmaciile din Republica Moldova.