Lactiferon® Derma, prezent si in cadrul Conferintei Asociatiei Dermatologilor din Oltenia

Data evenimentului: 11.05.2019

ÎNAPOI LA EVENIMENTE

Sambata, 11 mai 2019, a avut loc in cadrul Conferintei Asociatiei Dermatologilor din Oltenia, desfasurat  in perioada 10-11 mai 2019 la Baile Govora,  simpozionul “Administrarea orala a unui preparat combinat pe baza de lactoferina, zinc, nicotinamida si cupru (Lactiferon® Derma): o alternativa eficienta si sigura la pacientii cu acnee vulgara si rozacee”.

Evenimentul a fost sustinut de Prof. univ. dr. Virgil Patrascu, seful Clinicii de Dermatologie SCJU Craiova, care a prezentat medicilor dermatologi prezenti beneficiile administrarii pe cale orala a Lactiferon® Derma, ca alternativa de tratament mai sigura in forme usoare si moderate ale acneei vulgare si rozacee la antibiotice sau retinoizi sistemici, in asociere cu preparatele topice specifice.

Lactiferon® Derma reprezinta cea mai noua terapie sistemica in tratamentul acneei vulgare si rozacee, cu eficienta si siguranta demonstrata clinic. Datorita combinatiei unice de principii active, Lactiferon® Derma are proprietati importante antibacteriene, antiinflamatoare si antiseboreice, fiind totodata sigur si bine tolerat de majoritatea pacientilor

Studii clinice recente au demonstrat ca administrarea orala a 1-2 comprimate pe zi timp de 3 luni a redus semnificativ numarul de leziuni inflamatorii si noninflamatorii, cat si secretia de sebum, nefiind raportate efecte adverse, iar rezultatele au fost vizibile inca din prima luna de tratament.

Lactiferon® Derma este disponibil in farmaciile partenere din toata tara.