LACTIFERON® DERMA: O alternativa sigura si eficienta in tratamentul acneei inflamatorii, fara efecte adverse

Data evenimentului: 17.01.2019

ÎNAPOI LA EVENIMENTE

LACTIFERON® DERMA, noua terapie sistemica dedicata pacientilor cu acnee, a fost prezentata pe data de 17 ianuarie 2019 la Restaurant Select din Iasi.

Evenimentul a avut ca invitati lectori cu experienta in lumea medicala: Conf. Dr. Tatiana Taranu, Sectia Clinica de Dermatologie a Spitalului C.F. Iasi si Prof. Univ. Dr. Laura Gheuca-Solovastru, Clinica de Dermatologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgente “Sf. Spiridon” Iași, Facultatea de Medicina a UMF “Gr. T. Popa” Iasi.

In cadrul acestui eveniment au fost prezentate recomandarile clinice si practice in tratamentul acneei vulgare (gama MASK®), precum si importanta administrarii Lactiferon® Derma pentru cresterea sigurantei si eficientei terapiilor actuale.

Lactiferon® Derma este o combinatie unica de substante active cu rezultate dovedite in acneea vulgara si rozacee si este recomandat ca monoterapie sau in asociere cu preparatele medicamentoase administrate pe cale topica sau orala,fara efecte adverse si fara risc de dezvoltare a rezistentei bacteriene.