SUNEKOS® 1200, formula exclusivă pentru regenerarea și strălucirea pielii

Publicat în data de: 14.12.2017

NOUTĂȚI MEDICALE

De curând a fost lansat și în România SUNEKOS® 1200, un tratament avansat brevetat de Laboratoarele Farmaceutice Professional Dietetics din Milano pentru stimularea regenerării profunde a pielii, combaterea ridurilor și refacerea strălucirii pielii cu aspect tern.

Formula exclusivă a SUNEKOS® 1200 conține un complex brevetat din 6 aminoacizi, constituenți fundamentali ai colagenului și elastinei pielii, în asociere cu acidul hialuronic nereticulat, în concentrație importantă (16 mg/ml) și greutate moleculară de 1200 kDa.

SUNEKOS® 1200 reprezintă o soluție eficientă pentru combaterea efectelor îmbătrânirii cutanate la orice vârstă, cu rezultate cumulative care se mențin timp îndelungat. Tratamentul s-a demonstrat că are capacitatea de a stimula regenerarea profundă a pielii îmbătrânite, cu efect de creștere a densității și elasticității cutanate, netezire a ridurilor fine și refacerea strălucirii pielii cu aspect tern.

Pe lângă rezultatele vizibile încă după prima ședință, SUNEKOS® 1200 are efect antioxidant și protejează pielea de daunele cumulative ale radiațiilor solare sau factorilor de mediu. Tratamentul se adresează în principal zonelor fotoîmbătrânite precum față, gât, decolteu și dosul mâinilor.

Tratamentul este simplu și nedureros, fiind necesare 3 ședințe la interval de 3 săptămâni pentru a obține o piele netedă, mai fermă și strălucitoare.

SUNEKOS® 1200 este un dispozitiv medical steril, injectabil intradermic, fabricat în Italia și certificat CE. Tratamentul este dedicat exclusiv personalului medical specializat și poate fi efectuat în clinicile medicale din toată țara.