Medigram - un nou produs pentru acnee în Gama Mask Acne

Publicat în data de: 30.03.2024

NOUTĂȚI MEDICALE

Acneea este o provocare, uneori frustrantă pentru mulți dintre noi. De la adolescență până la vârsta adultă, această afecțiune poate afecta încrederea în sine și poate fi dificil de gestionat. În lupta împotriva acneei, există o mulțime de produse disponibile pe piață, dar găsirea unei soluții eficiente și complete poate fi o provocare.

Cu toate acestea, acum există o nouă opțiune pentru cei care se confruntă cu acneea: Medigram. În cadrul gamei Mask Acne, Medigram aduce o nouă perspectivă în tratamentul acneei, oferind o soluție completă și eficientă pentru a combate această afecțiune comună a pielii.

Ce face Medigram atât de special? Ei bine, secretul stă în formula sa inovatoare, care integrează Peroxid de benzoil (substanță recomandată de ghidurile internationale de dermatologie) și niacinamida.

Niacinamida, cunoscută și sub numele de vitamina B3, este un ingredient cu multiple beneficii pentru piele. Aceasta ajută la reducerea inflamației, îmbunătățește textura pielii și reduce producția excesivă de sebum, care poate duce la formarea acneei. Prin incorporarea niacinamidei în formula sa, Medigram oferă o abordare delicată, dar eficientă pentru tratarea acneei, fără a usca sau irita pielea.

Pe de altă parte, peroxidul de benzoil este un alt ingredient-cheie în lupta împotriva acneei. Acesta acționează prin eliminarea bacteriilor care cauzează acneea, curățând porii și prevenind formarea de noi leziuni. Combinația de niacinamidă și benzoil peroxid din Medigram asigură o acțiune complexă împotriva acneei, oferind rezultate vizibile într-un timp scurt.

Medigram se alătură unei game de produse deja existente, Mask Acne - creând astfel un arsenal complet pentru tratarea acneei. De la curățarea delicată a pielii până la tratamentul zonelor afectate și hidratarea profundă, gama Mask Acne oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți menține pielea curată, sănătoasă și lipsită de imperfecțiuni.

Mask Gel – retinoid & acid glicolic

Mask Plus – retiniod, acid glicolic & antibiotic (clindamicină)

Mask Rym - antibiotic (clindamicină)

Mask Clean – peroxid de uree

Mask Hydra - Serină (un aminoacid derivat din sericină) & fitofingozine

+ Medigram – Niacinamidă și Peroxid de Benzoil

 

Extras din site-ul Academiei Americane pentru Dermatologie:

Deși un plan de tratament poate varia de la un pacient la altul, chiar și pentru doi pacienți care au același tip de acnee, tratamentul urmează adesea aceste ghiduri.

Puncte albe, puncte negre sau ambele: Dacă ai aceste erupții, probabil vei aplica medicamente pentru acnee pe pielea ta. Planul tău de tratament poate include una dintre următoarele opțiuni:

  • Un retinoid
  • Un retinoid + peroxid de benzoil, acid azelaic sau acid salicilic
  • Peroxid de benzoil + un antibiotic pe care îl aplici pe piele

 

Coșuri: Coșurile ușoare sau moderate pot fi tratate cu medicamente pe care le aplici pe piele. Tratamentul va consta adesea în aplicarea uneia dintre următoarele opțiuni:

 

  • Peroxid de benzoil
  • Un retinoid
  • Acid azelaic
  • Peroxid de benzoil + un retinoid sau un antibiotic pe care îl aplici pe piele

 

Medigram, alături de întreaga gamă Mask Acne este disponibil în toate farmaciile partenere: https://meditrina.ro/parteneri/