Simpozion multidisciplinar “Terapia imunomodulatoare cu sinecatechine (Veregen®) in infectiile anogenitale cu HPV”, in cadrul conferintei Primavara Dermatologica Ieseana, 30 martie – 1 aprilie 2017

Data evenimentului: 30.03.2017

ÎNAPOI LA EVENIMENTE

In perioada 30 martie – 1 aprilie 2017 a avut loc in cadrul conferintei Primavara Dermatologica Ieseana, simpozionul multidisciplinar “Terapia imunomudulatoare cu sinecatechine (Veregen®) in infectiile anogenitale cu HPV”, sustinut de Prof. Univ. Dr. Simona-Roxana Georgescu, Sef Clinica Dermato-venerologie, Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale „Victor Babes” Bucuresti.

Tema simpozionului a fost riscul crescut de cancer genital si perianal la pacientii cu infectii cutanate induse de virusul HPV si importanta tratamentului cu Veregen in tratamentul condilomatozei anogenitale, conform ultimelor recomandari ale Ghidurilor Terapeutice din SUA si Europa.

Veregen® este primul medicament de origine botanica aprobat de FDA, indicat in tratamentul condiloamelor genitale externe si perianale la pacientii imunocompetenti cu varsta peste 18 ani. Este un medicament inovativ care se elibereaza doar pe baza de prescriptie medicala si este disponibil in farmaciile din Romania.