PROF. LEONARDO MARINI PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA

Data evenimentului: 16.06.2016

ÎNAPOI LA EVENIMENTE

In perioada 16-18 iunie 2016 a avut loc la Cluj-Napoca cea de-a VII-a Conferinta Nationala cu Participare Internationala a Societatii Romane de Dermato-Oncologie, cu participare nationala si internationala a specialistilor in dermato-venerologie si chirurgie oncologica.

Invitat special al acestei editii a fost Prof. Dr. Leonardo Marini, Italia, o personalitate marcanta a Academiei Europene de Dermato-Venerologie, specializat in chirurgie generala si dermatologica, fondator al Societatii Europene de Laser in Dermatologie (ESLD), Societatii Europene de Dermatologie Estetica si Cosmetica (ESCAD), al Societatii Europene de Chirurgie Mohs si Chairman EADV Task Force for Laser Dermatology.

In cadrul acestei manifestari, Prof. Dr. Leonardo Marini a sustinut o sesiune stiintifica in cadrul careia a prezentat actualitati privind terapia cu Stratamed®, singura formula avansata pe baza de silicon medical, autorizata ca pansament primar pentru managementul plagilor si cicatricelor, precum si noile aplicatii si rezultate clinice in practica dermatologica si chirurgicala.

Cu aceasta ocazie, dl. Prof. Leonardo Marini a prezentat si experienta sa personala in utilizarea Stratamed®, atat ca pansament primar post-operator pentru ingrijirea plagilor, cat si dupa procedurile cu laser ablativ si semi-ablativ.