Lansare SUNEKOS®, noua generatie pentru biorevitalizarea cutanata

Data evenimentului: 07.05.2016

ÎNAPOI LA EVENIMENTE

In data de 7 mai 2016 a avut loc in cadrul Congresului International de Medicina Anti-Aging lansarea oficiala a SUNEKOS, noua generatie de dispozitive medicale pentru biorevitalizarea si regenerarea cutanata cu aminoacizi si acid hialuronic.

Simpozionul de lansare a fost sustinut de dna. Dr. Dana JIANU, Co-fondator Centru Medical ProEstetica si Presedinte Societate Romana de Chirurgie Estetica si dl. Dr. Bogdan NICULAE, Presedinte Asociatia Medicala Anti-Aging, CEO Lasermed Group.

Formula SUNEKOS este unica, brevetata si contine acid hialuronic si 6 aminoacizi specifici, in concentratie superioara formulelor existente in Romania, care are rezultate vizibil mai bune in reintinerirea naturala si efectiva a pielii si regenerarea cicatricilor atrofice (inclusiv postacneice) sau vergeturilor.

SUNEKOS este cea mai recenta gama a Laboratoarelor Farmaceutice Professional Dietetics din Milano, lansata in februarie 2016 in Italia si disponibila in clinicile medicale din Romania incepand cu luna mai a acestui an.