Simpozion GSEBA® in cadrul Conferintei "Zilele Dermatologiei la Sibiu” 2020

Data evenimentului: 06.03.2020

ÎNAPOI LA EVENIMENTE

Vineri, 6 martie 2020, in cadrul Conferintei “Zilele Dermatologiei la Sibiu” a avut loc simpozionul “GSEBA®: Antiinflamator de noua generatie pentru tratamentul dermatitelor si profilaxia recidivelor”, sustinut de dna Prof. Univ. Dr. Maria ROTARU, sefa sectiei Clinice Dermatologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu si sef de Disciplina la Facultatea de Medicina a UMF “Lucian Blaga” Sibiu.

In cadrul evenimentului a fost prezentat cel mai nou preparat topic, GSEBA®, pe baza de GSH-C4 0.4%, Acid Hialuronic 0.25% si Tocoferol pentru tratamentul dermatitelor de etiologie diversa si profilaxia recidivelor, precum si s-a evaluat eficienta si siguranta administrarii produsului la pacientii cu dermatita seboreica usoara, moderata si severa de la nivelul fetei. Tratamentul s-a demonstrat bine tolerat de toti pacientii, nu au fost raportate efecte adverse, iar evaluarea pacientilor dupa 2 luni de la finalizarea tratamentului a evidentiat ca niciun pacient nu a recidivat dupa tratament.

GSEBA® este un nou agent antiinflamator cu un mecanism unic de actiune si profil superior de siguranta, fiind sigur in utilizarea si la copiii sub 2 ani. Produsul este disponibil in farmaciile din toata tara.